>

Bästa videobloggen!" rel="bookmark">Bästa videobloggen!

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Bara jag och min kaffekopp!

God morgon alla glada! :)

Här ligger jag under täcket med ett ljus tänt och kaffekoppen bredvid mig.
Uuh vad det tar emot att gå ut i kylan, tänker på de goa tränings-byxorna med flees i jag prova igår men inte köpte för de inte satt så snyggt.. De hade vart sköna att ha nu!

Ut och knata ska jag i af.





Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Vackert Frölunda!

Grattis till vårt Frölunda som vann hemmamatchen mot Färjestad ikväll!


Vart har dagen tagit vägen? Vart igång sen jag vaknade i förmiddags!
Först ute på en promenad, härligt! :) Sen ute och handlade på rean (dock som vanligt inget som var på rea). Hittade nya träningskläder och en (till) nyårsklänning. Jättefin är den, lila siden typ, men den avslöjare liiite mer av mina bröst än vad eg. nån annan än jag själv och min karl bör se ;) (den var väääääääääldigt djupt ringad!) men Marcus tyckte den var fin (läs het ;)) så undrar om det inte blir den ändå.. Får försöka trycka ner brösten så mkt som det går *asg*!
Man kan gå och få en spruta så förstoras brösten på studs, kan man inte göra tvärtom med?!


Resten av dan har gått åt till att träna och packa! Så j-a gött det var att träna då!
50 min. på Crosstrainern, sen ben och mage, sen trappmaskinen tills jag var helt slut. Het rumpa here I come! :) Nu är det dags att sova så jag kanske kan komma ut på en morgonpromenad imorn. Kan nog behöva all energi jag kan få för var mkt. på jobbet tydligen och har lite panik för skall till tandläkaren innan men vet inte om jag känner att jag hinner det för det vart så mkt. på jobbet. I of. så går detta med att bota min rädsla före det mesta nu känns det som. Det har liksom prio 1.... Ja ja får se om jag ringer återbud imorn eller om jag tar den tiden ändå. Har man stått ett år och väntat så är man rätt ovillig att missa de tider man får....


God Natt Alla :) Sov gott!

♥ Isabel
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Helgen i bilder

Godmorgon alla glada!

Jag har inget kaffe hemma :(! Det innebär att jag snart kommer få traska ut i förmiddagskylan för att få mitt "morgon"kaffe! :(( (Uppdatering! Vart ute och köpt mitt kaffe nu. Promenadkläderna är på så bara att vänta på att bryggaren gör klart det svarta guldet sen ska jag bege mig ut och knata!)

Helgen som gått då!

Julafton var helt underbart mysig. Fick så klart julklappar ändå trots att vi varje år säger att "Nej, nu ska vi inte köpa något!" Min bror var ju enkel att ge till i år då han åkte till Thailand dan efter julafton. Så han fick med sig lite Thaipengar som han uppenbarligen druckit upp på helrör redan haha, fick ett samtal igår kväll nämligen och då var kl. ca 03,30 där! ;) De skulle ut till nån ö nu och slappa, sola och bada under nyårshelgen! :) FUUUSKIGT JAAA!!


I fredags var jag på Stenunsgbaden med tjejerna, det var nice. Åt god mat och shakade lite!  :)
Världens bästa pappa körde mig både ut till Kungälv och hämtade mig och tjejerna på Stenunsgbaden på natten!!



I lördags åkte mamma, pappa och jag upp till Hunnebo och mös där resten av helgen.
Kom upp på eftermiddagen, hämtade lite mat från Bella Gästis och satt hemma framför brasan och åt och drack gott vin. Sen var vi ute och gick en promenad i snön på kvällen. Mys
♥.

På söndagen åt vi långfrukost och sen var vi ute och gick en promenad. Sen var det vila, middag och sen hem. Gjorde inte mest alls resten av kvällen igår. Var bara skiiid på TV men hade ju sovit hela dan så var inte trött så jag kunde lägga mig heller. Så fick sitta uppe och fånstirra bara för att....


Idag har jag massor att göra så fattar inte ens varför jag slår på datan då det är som en tidsfälla!!
Ska tvätta och packa och se om jag hittar nån mer klänning jag kan ha att välja mellan på nyår. Ska även hinna promenera och träna och åka till systemet och köpa vin&skumpa till nyår! :)


Här kommer lite goa bilder.




♥ Isabel

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Merry♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Christmas♪♫•*¨*•.¸¸♥

God morgon så här på Julaftons morgon :)
I det Perssonska residenset lyssnas det på julmusik (Elvis så klart ;)) och dricks kaffe!
Ska strax ta en morgonpromenad sen till Frölunda Torg och kika lite på saker som jag behöver idag.

Jag är lycklig. Denna julen har jag allt jag kan önska.
Jag har min underbara familj, min fina pojkvän och fantastiska vänner! :) Bättre julklappar kan man ju inte få!




En rikigt God Jul önskar jag er alla!
Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Det här är komik

GP!

Att denna bock aldrig kan få vara ifred ;).
Ska de inte ha haft något grejs på de sista som gör att den inte går att sätta eld på?
Jaja, vad vore en bal på slottet.. Ingen dans för Gävlebocken i af. ;)





Pratade med mamma förut och hon höll på att slå in julklappar och julskinkan var i ugnen.
Hon skulle också göra sina goda köttbullar med kanel i. De är sååå goda! :) Fick faktiskt lite julstämning. Jag brukar mest tycka det är jobbigt med jul, ångest för att man ska ge varandra massa saker och att man inte skall ha lagt så mycket pengar på folk som man borde typ.. Men i år har vi inte gett varandra nått typ och det känns mkt bättre att bara ses och äta middag ihop och umgås och ha trevligt med de man älskar mest. Det är för mig vad jul handlar om.


Nu ska jag ut och gå en promenad.

Lyssna på denna låten och kom i julstämning ni med. Denna älskade jag att sjunga när vi hade våra konserter i Johannbergskyrkan vid Lucia.

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Higher

Här kommer en bra låt. Ville inte ha med varken den fula videon eller den lilla pojkspolingen som sjunger :P men här nedan kan ni lyssna på låten iaf. och den är riktig bra! :))

Postad i: Film&Musik Kommentarer (0)

God morgon från ett....

God morgon från ett ändå snöigare Göteborg! :))




Bild lånad från GP

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Godnatt från ett....

Godnatt från ett snöigt Göteborg!

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (1)

Klänningar jag vill ha!

Kolla in dessa helt underbara klänningar. De är från affären Chock.
Jag bara älskar dem och måste gå dit och prova någon dag. Går även att köpa i deras webshop.

Detta är inget jag brukar ha på mig men älskar stilen!











Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Mina älskade

4:e Advent.

Dålig uppdatering men har spenderat hela helgen med älskling så har vart mys på avancerad nivå hela helgen! ;)
Han kom ner i fredags kväll och då hade vi lite julafton här. Åt god mat, drack vin, kollade film, delade ut paket och mös.


Fick ett jättefint kaméhalsband, så glad blev jag och  tror han blev minst lika glad för X-box spelet jag köpt honom ;).

I lördags var vi hos mina föräldrar och åt middag, var där hela kvällen och hade jättetrevligt och mysigt. Pappa hade gjort sin jättegoda köttgryta och lillebror var hemma en stund med så fick träffa alla de jag älskar mest i helgen! :)
Förlåt de jag skulle ringa i helgen men inte gjorde det men det vart så sjuktf fullt upp hela helgen och M och jag behövde verkligen egentid med för det får vi nästan aldrig.

ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET FIN!


I morse drog vi oss länge innan vi gick upp sen var vi och köpte nygräddad baguette, salami och brieost och gottade oss med till frukost :). Slappade lite till i soffan tills han skulle hem och jag på Julmumma hos Jennie. Nog dåligt mätt på pepparkakor och julgodis man är nu ;).
Var jätte trevlig tjejer, hoppas vi alla ses snart igen!

Nu sitter jag och uppdaterar lite här, kikar på bloggar och läser lite GP. Ska snart lägga mig så jag orkar upp i morgon, ska till tandläkaren imorn igen (samtal denna gången bara för att ta tag i min nålfobi). Sen är det jobba och träna som gäller. Nu läggs all fokus på träning igen. Ska få en GRYM kropp till sommaren planerar jag :)). Joho here is Bella Persson kommer de ropa i ren Anna Anka anda hahahahaa!! Nej men ärligt, ska bli gott att bli nöjd med sig själv igen! :))


Hoppas ni alla har haft en underbar helg! Sov gott.



Love Isabel
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Och nu....

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (4)

Just nu!


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Jul i mitt hus

Så infann sig julstämningen även i mitt lilla hem :)
I morgon är det minijulafton



Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Jag borde vara glad men

Idag känner jag mig så här:

När jag borde känna mig så här:

Vissa dagar bara är sådana. Men en helg med kärleken lär råda bot på det!
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Ja se det snöar, ja se det snöar

Det var väl roligt HURRA!! :)

Det snöar i Göteborg gott folk! Jag är barnsligt förtjust i snö så lyckan är ju total just nu och jag hoppas, hoppas det håller i sig till efter jul och nyår i af. Nyår ska jag ju fira i Värmland och där är man ju lite mer säkrad vad gäller snö som håller sig på vintern så håller tummarna för ett vitt infirande av 2010! I af. vad gäller snö ;) hihi.




















Idag åkte de flesta på kontoret för att fira julfest. Vi är några som är kvar och håller stämningarna.
Lite trist att inte alla kunde följa med men vad gör det om 100 år? Jag funderade lite fram och tillbaka på det men valde att inte följa med för har redan haft en kraftig förkylning (influensa?) i år och har varken tid eller råd att vara sjuk mer.  Här hemma kan man ändå begränsa lite vilka man träffar men att sitta på ett tåg ett par timmar bland massa folk och sen ut runt bland massa folk hela dagen och kvällen känns som en onödig risk i influensatider. Vill ju inte ligga sjuk över jul och nyår. Speciellt inte nu min första jul&nyår med älsklingen. ♥




Nu har jag precis ätit lunch- Laxpasta, mums! Sitter och dricker lite kaffe och laddar för ytterligare ett telefonpass. Känner hur dagarna bara flyger förbi och det är så mkt. man skall hinna med innan jul och nyår. Har tänkt att jag skall hinna baka och göra julgodis med.. Får se vad tiden räcker till.. Men en kaka till julmumman på söndag ska jag hinna med i af. :)

Hoppas alla har en fin dag och att ni får tillfälle att komma ut i det härliga snövädret! :)




♥ Isabel






Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Äntligen!

Skönt att denna arbetsdagen snar är slut för har haft sjukt ont i magen hela dagen och nu blir det värre känns det som. Ska hem och kura ner mig i ett varmt bad och hoppas att det hjälper.


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Stolt!

Låter rubriken tala.. Stolt är bara förnamnet på vad jag är över mig själv att jag gjort min första tandläkarundersökning på ca. 4 år! För er som inte vet hur rädd jag är och hur jobbig den rädslan är kan det nog vara svårt att förstå men jag var så stolt och glad över hur lungt jag hanterade undersökningen idag att jag nästan grät av lycka när jag åkte därifrån.


Jag hade inga hål och mina tänder såg fina ut sa de :)
Det enda jag behövde göra var att dra tandsten men det ska jag göra under bedövning då de behöver gå in en bit under tandköttet.
Så nu ska jag bara fortsätta med att träffa de som skall hjälpa mig att hantera min nålrädsla så jag kan ta bedövningen.


Idag är en riktig ont i magen dag så sitter och hetsdricker grönt thé. Vet varför jag har ont åt tyvärr både pizza och godis samt drack öl och vin i helgen och det tål min mage bara inte :(. Tycker man borde kunna äta lite skräp då och då men min mage blir helt kajko av det så det är lika bra att helt låta bli.
Har aldrig vart mkt för pizza innan så det skall inte vara ett problem att välja bort det och inte godis heller för den delen, och ont nån gång ibland får jag väl ta då om andan faller på men ska försöka välja annat istället framöver.
Socker, vitt mjöl och för mkt kolhydrater får gå bort för mig för det är det jag får ont av!


Idag snöar det i Göteborg :)
Tänk om man får en vit jul?! :)


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Looks like love has finally found me

Love will never leave us alone




Postad i: Film&Musik Kommentarer (2)

ElfYourself at work!

Send your own ElfYourself eCards


Made by Mia
Postad i: Happy Times Kommentarer (0)

Elf yourself!

Send your own ElfYourself eCards

Postad i: Happy Times Kommentarer (1)

Meet Me Halfway

Underbart bra låt från Black Eyed Peas


Postad i: Film&Musik Kommentarer (0)

" rel="bookmark">En "vanlig" kväll hos Nurre....

Jag var hemma hos Jennie igår.. Marcus ringde och jag var borta ett par minuter.. Tyckte hon pratade med någon men tänkte att hon bara satt och skypa med Andreas men titta vad som pågick!!



Haha, sötNurre! ;)

Här hittar ni hennes blogg!
Postad i: Videobloggar Kommentarer (1)

Despan, thaimat, sangria och rött hår!

Med denna damen!



 

 

ROOOMPAAAAAA!!!

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

A Tribute to Fairytale of New York

Postad i: Film&Musik Kommentarer (0)