>

Vi tänder ett ljus för Er

11 år sen idag.. 

R.I.P



Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Det var därför..

När jag skulle till gymet idag tänkte jag ta en annan väg för den brukar gå snabbare i rusningstrafiken.. Men inte idag och nu vet jag varför!

Var ett riktigt bra spinningpass idag i af. :) Tänk vad en bra tränare kan göra!
Har typ bestigit Mount Everest nu så som jag cyklade på haha!
Nu har mysdressen åkt på och jag sitter o varvar ner i soffan.

Kursen idag var jätte bra :) Tiden bara flög iväg!
Gick igenom precis det jag vill kunna göra i Excel nämligen kalkyler o uträkningar.
Excel är svårt men sååå värt att lära sig för är verkligen bra att kunna för man har användning av det så väl i arbetet som för egen del.
Fick med oss massa bra material för att fortsätta jobba i det o lära oss mer på egen hand så nu blir det att plugga lite på kvällarna igen.. Det och MC-teorin är det som gäller nu! :) Den ska vara klar innan jul tänkte jag..


Kul förresten att det har vart så mycket folk inne o kikat på bloggen de sista två dagarna.. Har en känsla av att det beror på att Jennie länkat till vårt flamsiga videoinlägg på alla sätt hon kunnat nu haha! Men alla sätt är ju bra utom de dåliga ;).


Nu ska jag fortsätta slappa i soffan innan jag ska börja packa.
♥ ♥ ♥ ♥ I morgon bär det av till älsklingen! ♥ ♥ ♥ ♥


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (1)

Kurs!

Güten morgen!

Idag är det utbildning som gäller för unga fröken Persson.
Ska aldeles snart bege mig iväg. Excelkurs är det som jobbet har ordnat.
Har ju läst en liknande kurs innan så ska bli kul att få repetera lite för är rätt svårt det där.

Ska bara dricka upp mitt kaffe sen bege mig för att insupa lite kunskap ;).

Ha en bra dag alla!


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (2)

Bonne Nuit, Dormes Bien!

Postad i: Film&Musik Kommentarer (0)

Hej hej!

Hemskt mycket hej....


Helgen är slut o man är tillbaka på jobbet igen..
Känns som hela helgen gått åt till att flänga hit o dit o fick inte alls så mkt tid med kärleken som jag skulle velat så är fort. lite nere pga. det. Har blivit så j-a känslig det sista, fattar inte varför?! Men men det ger väl sig..

I fredags var vi ju på AW och det var jättetrevligt och vi gick senare vidare till Bliss och när vi vart där ett tag kom lillebror o två kompisar till honom så det blev att umgås lite med dem med. :)


I lördags jobbade jag sen åkte jag till Karlstad. Var hos ett par kompisar till M på kvällen o det var väldigt trevligt, men Isabel var lite trött o somnade nästan på Marcus axel under kvällen haha! ;) ILLA!

Söndags slappade vi innan jag åkte hem på em.

Annars då?

Jag har kommit igång ordentligt med träningen o äntligen börjar jag se resultat med! :)
Igår körde jag BodyPump 60 min och sen kondition 90 min! Heja, heja!

Ikväll är det myskväll hos Jennie. Vi ska äta thaimat och kolla på Desperate. :)
Läääängtar!


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Influensavagnen till jobbet!



Idag åkte jag kollektivt till jobbet. BIG mistake! BIG! HUGE!
Skulle tatt en taxi, visste att jag skulle gjort det!

För det första så är det ju kallt ute nu så man byllsar ju på sig o sen kommer man på vagnen o då blir man varm. I morse på vagnen var jag lika varm som en 14-is på Gothiadiscot! O inte blev det bättre när man kom av o fick powerwalka sig utav helvete för att komma igenom folkmassor som beter sig som får på grönbete när man ska promenera från Centralen ner till jobbet! Så när jag kom fram till jobbet var jag som en blöt fläck på golvet o nu sitter jag o fryser för nu är jag kall istället!!

Skall det vara så?!

GAH! Detta är ju värre än att köra bil o alla vet ju att det växer ut horn på mig var gång jag sätter mig i bilen eftersom ingen i hela Göteborg kan köra bil utom jag ;). Det värsta idag var ändå att alla satt o hosta o nös o de håller ju fan inte för munnen! Vad är det för feeel på folk?! Svininfluensan är över oss o där sitter ni o nyser så bacillerna sprutar! 
Kände hur jag blev helt kallsvettig o började få lite smått panik! :S Brukar inte ha bacillskräck men en som badade i tvål o handsprit när hon kom till jobbet idag det var jag! ALDRIG MER. Blir promenad eller taxi till Mañana.

Blev ingen träning i morse för vaknade inte förrän 06:40 o då var det bara att göra sig i ordning o åka iväg till jobbet. Men det är ju bra med en vilodag med så får jag ta en powerwalk (en frivillig sådan inte den typen när jag försöker springa från o förbi fårahorden) på lördag o söndag :).

Nu sitter jag o väntar på att han som kan fixa min tele kommer till jobbet så även jag kan ta lite samtal idag!

Trots denna psykiskt påfrestande ;) starten på dan har jag storhet (o nu menar jag inte bredd) nog att önskar er alla en trevlig dag! :)

♥ Isabel
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Go´natt! ☆

Så var även denna dagen till ända o det är snart dags för skönhetssömn i denna delen av Göteborg.


Sitter precis o kikar på sporten o ser att Frölunda förlorade mot Jönköping :( men vi vann mot Färjestad när de var här o spela o det är ju det viktigaste mohaha! :P


Idag har vart en hyffsat seg dag på jobbet, upp o ner med systemet fortfarande.
Hoppas det är bättre imorn om inte annat för våra stackars tech killar som jobbat dygnet runt nu det sista o de ser verkligen trötta ut nu.


I morgon ska jag försöka komma iväg till gymmet innan jobbet för efter jobbet blir träningen utbytt mot en AW på
Mañana med trevliga kollegor, gott vin o lite tapas :). Min goa vän o exkollega Tina kommer med o vi har ju alltid lika kul när vi ses så det ska bli roligt! :)
Blir dock en lugn kväll (ja Mia denna gången ska du inte få cykla mig genom stan för mer öl innan hemgång även om vi hade väldigt trevlig sist haha :P).
Ska jobba på lördag och innan dess ska jag hinna gå en morgonpromenad för blir ingen träning på lördan heller för direkt efter jobbet ska jag upp till min fina karl o spendera resten av helgen med honom o vill inte vara trött o seg då. :) *Vuxenpoäng* haha ;).

Spinning var det på träningsschemat idag o det är ju alltid lika jobbigt men har gett mig f-n på att jag ska komma igång med den träningen med nu. Mina ben segar efter BodyPump passen i veckan så det gick lite slött men var trött efter så tror det gjorde sitt i af.
Så nu har jag slängt i mig lite tonfisksallad o det var verkligen gott :) Skönt när det börjar gå framåt både med träning o bra mat. Känner mig så mycket mer nöjd, glad o till freds.
*Tummen upp för det!* Fick även gjort lite mat att ha med till lunch imorn o på lördag. *Mer vuxepoäng* haha! :P



Dagens minus: Att jag inte rikigt kunde ta ut mig så som jag ville på träningen.
Dagens plus: Att jag har en helt underbar pojkvän som jag är så kär i. I ♥ You!


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Good Karma

Karma


 


Idag började jag dagen på ett bra sätt.

När jag kom till parkeringen i morse stod där en kille o fipplade med sina kort.
Ingen av de kort han hade fungerade och alla som har bil o ska parkera vet ju hur det känns när man har bråttom.. Frågade hur länge han skulle stå och jo han skulle ju stå hela dagen. Hade det hänt mig hade jag ju lätt kunnat springa till jobbet o låna kort eller mynt av någon så hade det ju vart löst men han var uppenbarligen inte från Göteborg (många är besökare till hotellet som ligger precis vid parkeringen) så han hade säkert ingen annan som han snabbt o lätt kunde fråga.
Jag fick ett "moment av kindness" och betalade hans parkering. Det kommer alltid tillbaka på något sätt. Så där gjorde jag nån annan glad :).

Gå nu ut o glädj andra ni med och ha en bra dag :)


Isabel

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (2)

Habibi habibi ♥

Haha hittade dessa gamla godingarna!
Hur många är från Göteborg o har inte dansat till dessa låtar under tonåren! ;)





Postad i: Film&Musik Kommentarer (0)

Mätt!

Det var längesen jag åt middag hemma. Äter liksom inte när jag kommer hem från jobbet, klarar mig ofta på det jag åt till lunch och hur kul är det att laga mat till en person på en skala? Nej, den goda maten brukar vänta till de helger jag o Marcus e tillsammans. Då är det kul att laga mat o mysigt att äta tillsammans. :) Men idag var jag så hungrig att jag höll på att avlida när jag kom hem från träningen! (Kan ha berott på att jag tränade 2 h. Både styrka o kondition, haha).
KorvStroganoff blev det o det var goooooooot! :) Så nu sitter jag här, proppmätt o kollar på en film med Billy Bob Thornton. Snubben som är het t om. som alkoholiserad tomte i Bad Santa haha! ;)

Ska snart lägga mig för antar att det kommer vara en del att göra imorn på jobbet som det är bra om man är utvilad till. Systemet har nämligen legat nere hela kvällen o natten o halva dagen idag. Säkert mer för kunderna tyvärr :( så de kommer ju höra av sig om allt så snart det går så om det funkar vet jag inte ens om jag vill öppna mailen imorn =/ MEN bättre mycket att göra än inget alls! :) Vi fick även en trevlig överraskning i form av en "bonus" som kommer utbetalas inom kort som belöning för att vi nått ett visst mål :). Skönt att kunna unna sig saker utan att det svider i plånboken sen. Det gillar vi! :)

På fredag är det afterwoork o på lördag åker jag till Karlstad för o träffa min Bejbii ♥ Läääääängtar! :)

Nä - Nu är det dags för sängen!



♥ Isabel



Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Hahahaha!

Tack Jennie! Här kommer del 2 av Svenska Hollywoodfruar :)

 

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Hu hu ja ja

När tror ni jag vaknade i morse?


Haft helt sjuka drömmar i natt med. Vart mycket av det det sista :( I natt drömde jag att jag försökte rädda mina vänner som var tillfångatagna i en stuga av ett par sektmedlemmar eller liknande puckon! Är det ett tecken på att Jehovas kommer o knackar på snart kanske, hehe ;). Sen drömde jag lite annat jobbigt med men det orkar jag inte skriva om.

Nu sitter jag på jobbet o väntar på att kl. ska bli 12 så man kan få lite lunch i magen :).
Var iaf. smart nog att vänta med frukosten till kl 9 idag så det inte blir så många timmar mellan frukost o lunch. Shit vad intressanta grejer jag har att berätta känner jag! ;)

Ikväll är det Spinning som står på träningschemat o sen hem o kolla på de Desperata Hemmafruarna :).

Hoppas ni alla har en bra dag!

♥ Isabel


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Godnatt

"Du är inte här men jag kysser din kind,

 Skickar kyssen med smekande vind.

 Öppna ditt fönster,

 Ställ det på glänt.

 Vinden du känner,

 Är kyssen jag sänt."


Postad i: Dikter Kommentarer (0)

Hejja hejja JejjJejjJejj!

Idag är jag NÖJD med träningen. Var sååå trött efter jobbet men väl på gymet piggnade jag till.





Körde BodyPump o sen Crosstrainer så fick en del konditionsträning med som eg. är den jag behöver mest just nu!

Nu sitter jag i soffan o kollar på mumintrollen i färjan, sicka original haha! :) Jag är på riktigt rädd för Färjan-Håkan.
Ska dricka lite kaffe sen är det sängen som gäller. Ska helst vakna i tid imon så jag kommer i tid till jobbet. Tänker varje kväll att jag ska komma iväg så jag är på jobbet vid 7-7,30 tiden för behöver jobba in tid o alltid lika jobbigt att sitta kvar på em när man är trött men blir aldig så
:( men skam den som ger sig, ska försöka imorn igen!



Fick en kommentar om att jag inte kan längta bort hela veckan än o Tina det är klart jag ser fram emot en bag in box ett glas vin på AW:n med dig på fredag! :) Men det veeet du jue så det behöver jag ju inte säga! ♥


Å Cattis du blev glad nu va´när kattskrället var borta från bloggdesignen, haha, men eftersom jag nånstans tror att du ändå är liiite sugen på en kissekatt innerst inne la jag upp en liten bild på dem iaf. Hehe. ;)


Synd att det bara är skit på TV när man väl sätter sig för att slappa lite framför den.
Men imon är det Desperate Tjohoo! :) O när jag tänker efter är det snart Roast på Berns o det är ju rätt kul :).


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Måndag i Göteborg

I morse ringde inte kl. Eller så gjorde den det men jag hörde den inte eller vet inte vad som hände.
Vaknade iaf. 07:56.. Jag börjar jobba kl. 08:00. Kul!

Var iaf. på jobbet 08:20 så snabbt gick det. Hur jag ser ut är en annan historia ;) mohaha!

Lördagen hemma hos Jennie var lika trevlig o mysig som väntat :)
Fick en jättegod fläskfilégryta med oliver o nån go gräddsås. Sangria dracks det också :) o så kollade vi på gamla kort o skrattade så tårarna sprutade. Måste ju ha en scanner så man kan lägga upp dessa gamla bilder. De är ju sååå roliga!

Efter en natt med en katt som sovit typ på mitt ansikte hela natten så mös vi med kaffe o rostat bröd i soffan. Eftersom Jennies kille är i Japan o min får jag inte mysa med förrän nästa helg så får vi mysa med varandra istället för så länge ;).

Sen åkte Jennie på konferens o jag åkte hem o dog i soffan tills kl. var 18:00 o det var dags för middag hos the P family :) Fick tjötat lite med brorsan med innan han åkte tillbaka till Norge igen :).

Nu sitter jag här o vill bara att dan ska gå. Vill komma iväg till träningen o vill att denna veckan ska försvinna! NU! Vill att det skall vara lördag em. NU!

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge tyvärr.



Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (3)

God middag!

Oj vad seg man var idag då!

Skulle tränat kl. 9 i morse men det blev det ju inget med så ska snart kompensera det med en promenad i det fina vädret! :)

Har precis druckit lite kaffe o fundera på att göra lite mer innan jag ger mig ut o knatar. *Kaffenarkoman* hihi.
Fastnat framför "Snyltgästen" som jag sett typ 1000 gånger innan haha men jag gillar verkligen både Steve Martin och Goldie Hawn. Hon är verkligen galet snygg den kvinnan! Jag har sen jag var liten tyckt att hon är lik min mamma när hon var yngre. Lika vacker :).

Nä - Nu får jag ta tag i denna dagen om jag ska ta mig ur soffan överhuvudtaget annars är risken stor att jag fastnar både framför film o bloggar ;).

Ha en bra dag alla!

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

The sun is shining and God is smiling

Denna dagen o kvällen fick ett helt nytt skimmer.
Har haft besök av en vän som jag saknat väldigt mycket.
Vi har druckit lite öl o pratat o haft det trevligt :) o jag är så glad! Så glad att ses igen.




Nu ska jag snart sova o tagga för morgondagen då jag ska träffa en annan kär vän, nämligen Jennie! :)



Isabel

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (1)

Svenska Hollywoodfruar!

Haha vad duktig hon är på att härma!


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Mumma!

Ny morgonrutin.

Thank Heaven for ..



Bild lånad från Google

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

In the middle of the week..

Idag har det vart helt underbart väder.
Frost på rutorna i morse så ganska kallt har det vart o strålande sol :) Me like! ♥

Idag efter jobbet var jag o träna. BodyPump vart det idag :) Var inte nådigt segt att ta sig dit men det var ju bara att bita ihop o så klart var det lika gott som alltid när man var klar!
Det är ju bara hela grejen med att släpa sig dit när kl. närmar sig 18 o man är så trött så att ögonen går i kors! Blev ingen konditionsträning dock men det tar vi igen på Spinningen imorn :).

Nu har jag precis lagat klart lite pasta o tonfisk som jag ska ha med till lunch imorn.. Ytterligare vuxenpoäng haha :P om man nu inte räknar det mer vuxet att äta ute med rikskuponger.. Men eftersom det händer rätt så ofta det med kan vi plussa på vuxenpoäng även där ;).
Men nu är de slut o jag har inte råd att äta ute varje dag, de pengarna lägger jag redan på parkering eftersom jag tar bilen till jobbet varje dag.. Det ska det med bli ändring på! Från o med nästa månad tar jag vagnen till jobbet så sparar man in de pengarna med. (Ni är många som hört mig säga så förr men jag ska verkligen försöka ta vagnen eller gå istället för att köra framöver).

Nu har jag tänt ett av mina goa ljus o ska krypa ner i sängen.
Det enda som saknas är Du ♥.

Sov gott alla!

♥ Isabel

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

DH-Tisdag! :)

Morsning!

Här sitter jag o har precis mumsat i mig ett par majskolvar med smör & aromat på :) såååå goott!
Väntar på att kl ska bli 21 så att DH börjar!!
Försökte ju för Kung&Fosterland hitta säsong 6 att ladda ner förra tisdagen men det gick ju inte :( buuu!
Grejen är att jag lätt betalar ett par kr. per avsnitt! Varför finns inga såna sidor? Eller så finns de men jag är efterbliven o vet inte om dem.. Om nån vet nåt så kan ni ju hojta till! :)

Ingen träning idag heller :( Mår fortfarande så där så lika bra att ta det lugnt iaf. en dag till men fy vad jag inte gillar det när man är taggad att träna!
Men det viktigaste är att jag inte blir sjuk nu med allt kul som är framöver.
Inte bara det, jag har inte råd att vara sjuk heller med karensdagar o allt vad de innebär!

torsdag är det hockey Frölunda - Färjestad. Blir nog inte att gå på matchen men ska i af. se den.
Blir nog att åka in till nån sportsbar eller hem till nån o kolla. :)

Lördag är det tjejkväll hemma hos Jennie :) Yayayaya! :)
Ska äta middag, dricka vin, snacka massa skit o bara ha en grymt kul kväll! :)
Eftersom Jennies boyfriend är i Japan så passar jag på att sova över med ;) så lär bli en film o liite godis på kvällen med juuust like old times. Myyys! :) (Ghettoblaster kanske som vi såg varje helg när vi var mindre*asg*)!

Fredag efter det är det aw med jobbet sen är det upp till ♥Karlstad♥ & ♥kärleken♥.

Emellan allt detta ska jag hinna träna, sola, ev. gå på massage samt nagelmanikyrera mig, träna, sola, träna o sola o träna med :) Tvätta, ta hand om hemmet o laga lite mat emellan ska man nog hinna klämma in också haha! Så jaaa fullt upp mao. så ingen tid att bli sjuk här inte! :P

Nä! En kaffe på det :)

Ha en bra kväll alla!

Isabel



Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (2)

Kort uppdatering från TV-soffan!

Här var det ju ett tag sen man skrev ;)
Har jag helt enkelt inget liv att skriva om eller har jag för mycket liv så jag inte hinner haha ;D.
Just nu sitter jag o kollar på Svenska Hollywoodfruar, helt sinnes hur de lever.. Hade ju inte tackat nej till att leva så ;) men det känns ju så långt från verkligheten .. Så främmande från hur man själv lever så svårt att sätta sig in i deras liv o ta det på allvar.

Helgen som gått har jag vart i Karlstad. Underbart att få mysa med hjärtat :)
Fredags var det mys o film, i lördags var vi o tränade sen o lagade middag med ett par vänner till Marcus o spelade spel hela kvällen! Mycket trevligt :) I söndags var vi soffvakter hela dagen tills jag åkte hem på em.

Hade gjort upp ett grymt träningschema för denna veckan men känner mig hängig idag så blev att vara hemma o vila i stället :(.
Har lagat lite mat iaf. så jag kan ha med mig lunch imorn i stället för att äta ute, VUXENPOÄNG! ;)

Dagens ros går till de snälla pizzabagarna på Åbys Pizzeria som lät mig betala när jag hade vägarna förbi när mitt kort inte fungerade när jag skulle köpa mat igår.
Var förbi idag o betalade o gav dem en liten blomma för att de var så snälla.
Carma båda vägarna så att säga! :)

Dagens ris går till min kropp som inte vill jobba med mig idag utan mot mig så jag är hängig o inte kunde träna :( buuu

Hoppas jag måt bättre imorn!


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)