>

Sveriges konung

Idag är det Valborg. Grattis också Kung Carl XVI Gustaf som fyller 64 år idag!





Bilder lånade av GP
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Hold me, I remember

Haha!

Försökte ta mig ut för att hämta mina grejer i bilen förut men kom inte ut för söt hade låst överlåset. I af. bra tänkt för om jag ligger o sover eller står i duschen och det inte är låst kan folk ta sig in.. Bara det att jag inte har nyckel till det låset så kom ju inte ut, haha!
M fick komma hem o släppa ut mig. Tack för det! :)



Kom i af. iväg till gymmet där jag körde ett 60 min. pass på Crossttrainern samt lite stepmaskin och mage.
Nu sitter jag här nyduschad och ska snart äta lite "frukost" sen dra till stan o kika lite samt svänga förbi systemet för att handla lite för i morgon. Sen skall jag prova Cattis recept på kycklinggryta på karln och se vad han tycker. ;) Ska väl även göra ytterligar ett nervöst samtal sedan.. Uscha gillar inte sånt.. Inte lätt att veta vad man skall säga heller.. =/


 

Puss&Kram

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (1)

Älvorna dansar

God morgon,

Sitter här med en kopp kaffe och funderar på om jag skall bege mig ut i dimman och gå? eller om jag skall dra till gymmet för lite morgoncardio.. Hmm..
M gick till jobbet för en liten stund sen och jag skall hämta mina grejer i bilen snart.. Glömde som vanligt dem i går kväll :P.

Var sååå trött igår så fick lite mat när jag kom fram, en kaffe sen stupade jag i säng typ.. Kul tjej haha!
Idag komer även Josephine upp så vi (Camilla, hon och jag) kanske ses om inte annat på lördag för att kika runt lite på stan, ta en fika o mysa lite :).


Fick frågan igår när jag kom om jag skulle stanna här nu.. Och ja.. Det är ju vad vi hoppas på så vi fortsätter att hålla tummarna..


Puss&Kram


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (1)

Sunt förnuft?

Det här kan vara det sötaste jag sett men blir så arg när jag ser detta! Man plockar inte upp igelkottungar! De blir utstötta av sin familj sen. Vem är så dum i huvet att man gör det? Lär man sig väl redan som liten att inte röra vilda djur!


I af. kottnapparen la ut bilder på fejjan som jag var tvungen att sno och dela med mig av!
Det kan jag göra nu (sno andras bilder alltså. Hö hö hö) när jag inte har öppen blogg längre! :P











Som sagt.. Kan lätt vara det sötaste jag sett!

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Please.. Let luck be on our side..

Sitter här nyfrisserad och återigen så nöjd :)
Klippte lite och la i lite mer ljusa slingor.
Hon vet vad hon gör mina goa B :)






Efter frissan åkte jag hem till mina föräldrar för att säga hej.
Där stod pappa med stekspaden i högsta hugg och gjorde pannbiffar så blev att stanna på middag! :) Han gör grymt god mat den karln skall ni veta :) Sen kom mamma hem från sitt "symöte" som hon hade med b la. sina gamla vänner som även de bor kvar i Kvillängen där vi alla växt upp. B la. Huggosons mamma :) Så häftigt att de vart så goa vänner o de fick mig o Björn samtidigt som även vi växt upp o blitt goa vänner :) Får la se om även vi fastnar i Kvillängen med våra familjer nån dag! Det hade ju vart grymt! :) Tror dock de stickade lite mer på dessa symöten när vi var små! ;) Sa att det blir upp till bevis när jag ska gifta mig och de får i uppdrag att sy min klänning.. Eller inte!
;P

Efter middan åkte jag till Cattis&Mike. Fick äpplekaka som hemmafrun Cattis hade bakat :) och efter lite tjöt i soffan sitter jag nu hemma här igen. Dags att packa väskan för imorn bär det av upp till sköna Värmland! ♥

Förutom massa mys får vi se vad helgen bjuder på!
Glädjande besked är nått vi hoppas på i af. :)


Sov gott alla goingar!

Puss&Kram
Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Gott va´ re!

 

Mmmm.. Har nyss haft lunch och ätit en bakad potatis med räkröra. Så gott!

 

Idag ska jag till frissan efter jobbet och toppa till håret lite och lägga i lite mer ljusa slingor. Ska bli spännande :) och skönt att få bort det slitna, kommer bli strikta regler dock om att endast toppa längden för vill ha tillbaka mitt lååånga hår nu. Det är ju rätt långt nu men inte om man jämför med innan. ;)

 

Sen blir det hem till mammi och pappi och visa upp mig och sen till Cattis, Mike&Tigra på en kaffe innan jag drar hem och packar väskan för att vara redo att direkt efter jobbet imorn åka upp till älskling.


Längtar!

 

Hoppas ni alla har en skön onsdag!

 

 

Puss

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (2)

Åhhhh vad jag är nervös!

Jag hoppas..

 

På att få ett glädjande besked snart!

 

Kom igen då telefonen.. Ge mig ett samtal om att jag fått jobbet! :)



Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (4)

Jag älskar dig

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Träning v.16

Träning v.16

Måndag:
Promenad: 50 min.

Tisdag:
Morgonpromenad: 45 min.

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lördag:

Söndag:

Blev inte så mycket tränat under förra veckan för kände mig hängig och dålig i stort sett hela veckan. Sen vet ni ju att jag hade bättre saker för mig under en del av dagarna så som att gå på arbetsintervju och mysa med pojkvännen ♥


Får se hur mycket träning det blir till veckan. Har annat att göra med så kanske får nöja mig med ett par promenader denna veckan också. Men det är inte fy skam det när våren är utanför fönstret. :) Det sjuka är att det är förra veckan som det känns att resultaten kom, när jag slappade lite mer och lät kroppen vila. Då slank 2 kg till av och jag kan fort. känna att jag har en fastare kropp! Lovely hur kroppen kan fungera!

På tisdag skall jag dock träna och på onsdag skall jag klippa och slinga håret lite till.
Om jag har råd.. Tandläkaren tar ju ganska mycket pengar nu när jag går på behandlingarna för min spruträdsla.
Idag var jag så j-a duktig skall ni veta! Fick bedövningssalva och gick så långt att jag lät henne lägga sprutan i munnen och skrapa lite mot tandköttet med den. Och jag behöll lugnet. Andades normalt och lugnt och även om jag kuned känna smärtan av sticket, exakt som jag brukar känna (fantomsmärtor ja) ;) ryckte jag bara till en gång och höll mig annars helt cool! Bra jobbat Bellan! :)


Fick ett gulligt mess av älskling i morse och sånt gör verkligen ens dag. Han tyckte också att jag skulle vara stolt över mig själv och så även resten av min familj. :) Mina närmaste vet hur svårt detta är för mig, de har alla suttit med och hört hur jag skriker nej, neeej, neeej! när någon försöker ta stick i fingret eller liknande på mig så att ha en spruta så här nära utan att freaka.. Det är stort för mig!



I går var det familjemiddag i det Perssonska residenset. Farmor o bror var hemma med. Underbart att ha hela familjen samlad och fisken (torskrygg) vi fick var helt fantastiskt god. De är duktiga på det mina föräldrar, att köpa fin fisk och laga till den bra. :) Till det fick vi saffranssås och pressad potatis, sen blev det chokladmousse och kaffe och kaka till efterrätt. Mumma! Behöver jag säga att det blir Naturdiet för mig idag, haha! ;)

Jag och bror. Gud vad jag älskar den grabben! Han är helt enkelt bäst!



Sen åkte jag hem o smaskade i mig polkakgrisen jag fick av min kära pojkvän i helgen och sen vart det lite bloggkoll innan jag somnade.
Tack Paula för en trevlig inflyttningsfest i lördags. Såå fin lägenhet o trevliga o roliga vänner :). Var lite trött där på slutet dock, men din soffa var med skön haha!


Ha en bra dag nu alla.


♥ Isabel

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Dagen efter..

Sitter på jobbet.
Finns nada att göra precis som vanligt på lördagar, waist of money att ha oss här kan man tycka men hey, jag får betalt så ska inte gnälla! ;) Det hade dock vart gott att få ligga kvar bredvid pojken imorse istället för att gå upp kl. 5 och åka till Gbg.. Men hey again, jag har ju en pojkvän att sova bredvid och inom kort kanske ändå mer.. så varför gnälla? :)

Intervjun igår gick trots nervositet allan bra. De var verkligen jätte trevliga och det kändes väldigt avslappnat. Ska dit på en andra intervju på fredag så nu är det verkligen bara att hoppas att jag får detta jobbet och kan börja mitt liv i Karlstad. Längtar. Har om möjligt vart ändå lyckligare de sista dagarna och känner hur vi svetsas samman mer och mer för varje gång vi ses och det ger en känsla av lugn och trygghet. Underbart!


Efter intervjun åkte jag till Marcus jobb och fikade med han och hans kollegor.
Sen kikade jag runt lite på stan och efter det handlade jag vin och mat och åkte hem.
Marcus kom hem lagom till jag startat så vi gjorde klart maten ihop och satte oss o åt o kolla på film o myste resten av kvällen. Så GOTT att kunna ha såna kvällar. Skönt med en kille som inte måste ut på krogen så fort det blir helg utan faktisk föredrar en skön kväll hemma med tjejen (läs mig haha). :)


Eftersom vi båda var fredagströtta och jag skulle upp tidigt gick vi o la oss rätt snart. Gott att få sova ett par timmar i af. innan kl. ringde i morse och som vanligt var det stackars Marcus som vaknade av alarmet jag satt medans jag sov vidare som inget hänt när kl. ringde haha. Sover man ytterst så gör man.. ;)


Efter jobbet ska jag hem o göra mig i ordning. I kväll blir det inflyttningsfest hos Paula så ska försöka få tag på Jonssonskan o se om jag kan komma hem till henne innan så får vi ses lite extra vi med :) Saknat den bruden som ***!


Ha en fantastisk lördag alla!


Isabel



 








Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Ok!

Okej.. jag är nervös. ordentligt nervös! Å tiden går jätte sakta! Har visst överskattat mig själv hur snabbt jag blir klar o nervositeten blir ju inte bättre av att sitta o vänta direkt!

Fick mess av älskling nyss att inte oroa mig men klart jag gör det när jag jag verkligen, verkligen vill ha jobbet!
Är orolig för alla dessa frågor med, det var längesen jag hade en intervju hallå! Vad är det bästa och värsta med dig.. De frågorna bara avskyr jag att få. Så hoppas jag slipper dem idag.. ;)






Btw. Måsarna här utanför gastar värre än i Göteborg! What´s upp med det?
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Nya tider!

Hej mina vänner.

Jag valde idag att lösenordsskydda min blogg för vill kunna skriva om allt som händer i mitt liv men samtidigt vill jag inte att vem som helst kan se det. Ni jag vill ska läsa den har fått lösen och om ni har nån som ni vet läser den som jag vill dela med mig av mitt liv med men missat att maila får ni hojta till. :)


Idag är jag i af. uppe i Karlstad. Åkte upp igår kväll för idag är det jobbintervju. :)
Ååå jag hoppas, hoppas så att jag får detta jobbet. Det skulle innebära att jag och Marcus får mer tid med varandra vilket är mer än efterlängtat. Jag får ett jobb jag skulle trivas med och jag får bo i Karlstad som jag velat så länge! Kan det bli bättre? :)

Tror inte det va´! Så nu ska jag göra mig i ordning för att åka på intervju och ni får liksom jag hålla tummar o tår för detta! :)


♥ Isabel
Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Oj då!

Spännande..

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Saker att vara lycklig över

Jag har en underbar familj

Världens finaste vänner

En helt fantastisk pojkvän som älskar mig för den jag är

Har körkort och bil

♥ Har en fin lägenhet i ett område jag verkligen trivs i

Det är fint väder

Jag har kommit igång med träningen ordentligt och det börjar ge resultat :)

♥ Jag har ett fast jobb

♥ Min fam. har ett fint sommarhus dit man kan åka o bara njuta

♥ Snart är sommaren här


Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Hå hå ja ja

Gick och la mig kl. 20:30 typ igår vilket resulterade i att jag vaknade kl. 04:00 utsövd..
Låg dock o drog mig lite längre ;) Sitter med mitt kaffe nu och funderar på hur jag mår idag?
Ska jag kanske ut på en promenad innan jobbet? Känner mig lite bättre tror jag så hoppas det bara var en släng av trötthet som gjorde att jag kände mig så kass igår.


Igår blev det en promenad och sen lite slapp hemma innan jag gick och la mig.
Tänkte jag skulle tränat med men nej, jag mådde verkligen inte så bra så sket i det. Vill inte bli ändå sämre och få vara från träningen längre än nödvändigt.. Får se om jag orkar idag istället. Men först ska vi se om jag orkar den där morgonpromenaden.. :)


Kram på er!

Ha en fin dag.




Morgonstund har guld i mund..
Postad i: Träning&Välmående Kommentarer (0)

Träna eller inte..?

Det är frågan!

Jag har ont i kroppen, halsen känns skum och jag funderar på om jag antingen är trött/har problem med visdomständerna igen (kan få feber och bli sjuk då) eller om jag håller på att bli redigt sjuk! :(

Funderar på vad jag ska göra idag för att muntra upp mig själv?! (tror bestämt det är mini-pillrena som spökar, känner igen detta humöret/känslan..)
Skulle vilja gå på MRL:en för det är ett så sjukt bra, energiladdat pass och vet att jag kommer vara glad när jag kommer därifrån. Men ingen bra idé om jag håller på att bli sjuk..



Alt. 2 är ju att gå hem, kanske ta en promenad med lite musik i öronen och bara rensa tankarna.
Gå hem, lägga sig i ett bad med en ansiktsmask och ett glas rött och bara.. Njuta.
Ett solbesök kanske man kan hinna med då också.
Att sola&bada är ju inte heller helt bra om man håller på att bli sjuk men va´f-n! Ska jag ändå bli sjuk kan det ju bryta ut ordentligt så man snart blir bra igen! :P



*Hmmmm*
Jaa.. Det återstår att se vad kvällen bjuder på..
Postad i: Träning&Välmående Kommentarer (0)

Träning v. 15



Träning v.15


Måndag:
Promenad: 55 min. Crosstrainer: 45 min. Stepmaskin: 7 min.+Mage.

Tisdag:
Crosstrainer: 60 min. Stepmaskin: 7 min.+Mage

Onsdag:
Promenad: 120 min.

Torsdag:
Vilodag

Fredag:
Vilodag

Lördag:
BodyPump: 60 min. Crosstrainer: 45 min. Stepmaskin: 7 min. Promenad: 45 min.

Söndag:
Postad i: Träning&Välmående Kommentarer (0)

Och kvällen spenderas..

Efter 2 h på gymmet + en go powerwalk ska jag göra mig i ordning för en kväll på Heaven 23 med dessa tjejerna! :)

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Fredag soliga fredag!

God förmiddag! :)


När jag kom till jobbet idag stod det en flaska rött på mitt skrivbord. Är det fredag då eller? ;)
Min kollega har fått låna min bil när hon skulle till tandläkaren och var söt och hade med sig en flaska vin som tack. Tack för det säger jag! :)



I kväll ska Jennie, Rhodinskan och jag på bio.


Sen sover jag nog hos Jennie och i morgon bitti väntar ett pass med BodyPump. Sen blir det att hämta ut de böcker jag skall ha till svenskaprovet som skall göras och sen läsa, ta en promenad sen tror jag att lördagen även bjuder på att umgås med Cattis&Mike. :)


Söndag blir det gymma igen, mer BodyPump och även ett BodyBalance pass, bra för kropp&själ. :)
Sen mer plugga svenska. Får passa på att göra sånt nu när Marcus också har att göra på helgerna och vi inte hinner ses.. Gör ont att inte ses men man får väl inse och acceptera att man ibland har annat att göra med.. Kan i of. ta med mig plugget upp också.. Men nästa helg ska vi försöka ses i Hunnebo och mysa på lördagkväll. ♥



Vad skall ni göra i helgen?


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Ny Isabel

Ååå jag är så nöjd! :)



Inte helt bra kort på en trött tjej men håret är jag så nöjd med! :)
Ska klippa till det och göra lite mer slingor om några veckor igen. :))


Nu ska jag säga godnatt för idag.

Saknar dina armar runt mig!
Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Andra typer av fjärilar!

Åååhhhh nu börjar det pirra i magen ju! :P

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Frisk luft is the shit!

Uj! Veckan har gått fort.. Det är redan torsdag!



Igår em. var Cattis, Rhodinskan o jag ute o gick en lååång promenad i det fina vädret. På vägen hem mötte vi Måns&Marie och de har man ju inte heller sett på evigheter. Fördelen med att knata runt på "hemmaplan", man möter en massa gamla kändisar. På gott och ont, haha!
2 h knatade vi på, var helt slut när vi kom hem! :)
Visst, man kan ta ut sig på gymmet tills man är spyfärdig men finns inget som tröttar ut en som en långpromenad!
Frisk luft gör susen och jag sov sååå gott när jag sedan landade på kudden!



Var himla roligt att promenera runt i sina gamla kvarter precis som vi alltid gjorde när vi var yngre och bodde hemma allihopa. Fick även en kaffe och lite goa leenden från Cattis lilla innan vi gick. Hon är ett sådan litet charmtroll, man vill bara äta upp henne! Skrattade så fort man fick fram kameran gjorde hon sötnosen. Det ska börjas i tid att stila framföra kameran. :)



Jag har verkligen varit så lycklig de sista dagarna. Solen gör mig så glad och det spritter i hela kroppen på mig. :)
Är kär&galen och lycklig och jag tror verkligen att livet går i rätt riktning. ♥







Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

God..

God morgon!

 

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Godnatt min skatt..

Även en blomma som du måste sova

 

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Ett glas Moët?

Det fina vädret ger mer än bara glädje.
Bara sådär blev jag sugen på champagne och jordgubbar, haha!

Ingen som har nått att fira så vi kan skåla i ett glas? :)

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (2)

Lyckorus De Luxe!

Det sprudlar i mig.. Bubblar..pirrar och kittlar som fjärilar och jag ler med hela mitt hjärta och själ.


Det är en sån underbar känsla och den kan inte beskrivas med ord men det känns verkligen helt fantastistk och kan inte komma på när eller om jag nånsin vart så här lycklig innan som jag är just nu! :)
En kombination av solen som värmer min kropp och en fantastisk pojkvän som värmer mitt hjärta gör mig lycklig, lycklig, lycklig!


Jag är LYCKLIG! :)


 

Igår ställde jag in BodyPumpen och gick en härlig promenad i det fina vädret istället.
Efter det drog jag iväg till gymmet och körde ett ganska bra pass där med får jag väl ändå lov att säga :)
Har nog gjort av med lite av allt gott jag ätit under helgen då jag inte rörde på mig särskilt mycket i af. ;)

 

I dag blir det gym sen i vanlig ordning hem till Jennie o kolla på Despan.

 

Håller fort. tummarna och hoppas, hoppas, hoppas med.
Det hade ju vart att toppa min nuvarande lycka med strössel! :)

 

 

 

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Träning v. 14



Träning v.14


Måndag:

Tisdag:
Morgonpromenad: 45 min. Crosstrainer: 45 min. + Mage

Onsdag:

Torsdag:
BodyPump: 60 min. Cardio: 45 min.

Fredag:

Lördag:
Promenad: 45 min.

Söndag:
Postad i: Träning&Välmående Kommentarer (2)

När man vinner över tröttheten!

Blir man så j-a stolt över sig själv!

Igår när jag kom hem var jag sååå trött! Ville bara ligga i soffan med en godispåse o glo på TV.
Men icke! Gick o la mig en timme och drog sen iväg till gymmet där jag körde ett riktigt bra träningspass. T om. Marcus lät förvånad över hur länge jag tränat när jag ringde och sa att jag var på väg hem haha! :) Blev crosstrainer och stepmaskin som uppvärmning sen 60 min STENHÅRD BodyPump och avslutade med 30 min. på crosstrainern!

Undra varför jag inte har mer ont idag? Lite ont i rumpan har jag dock. ;)


Sen åkte jag hem till Jennie och sov där inatt med. Alltid här för dig älskling.

Sover som en gudinna när jag är där med och vaknar alltid utvilad så som jag sa i morse, win-win situtation baby! ;)




Idag är det underbart väder! :) Solen skiner och det ser ut att bli en fantastisk dag.
Åker upp till Hunnebo i em. och hälsar på mina föräldrar. Ska bli underbart att komma dit. Saknat det stället som känns som mitt andra hem. Har 3 hem med andra ord.. Göteborg, Karlstad och Hunnebo haha. :) ♥
Kanske blir det en middag på Bella Gästis i kväll? :) Sen en mysig promenad i morgon.


Lovely








Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Blööö!

Borde verkligen träna idag, det borde jag verkligen.
Tränade inte igår och nu var det mer än en vecka sen jag körde ett riktigt BodyPump pass så borde verkligen gå på det ikväll.. Men är inget sugen alls.
Kanske taggar man till lite innan det börjar? *hmm*

Är sååå trött bara och har fort. ont i magen :(! Jag som var så pigg i morse?!


Seeeg!
Vill bara vila när jag kommer hem, sen slappa i soffan..




Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (2)

Ååååhhh håller tummarna..

Och hoppas, hoppas, hoppas!

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (1)

Träning v.13

Träning v.13



Måndag:

MRL: 60 min. Crosstrainer: 30 min.

Tisdag:
Crosstrainer: 40 min. Core: 45 min.

Onsdag:

Torsdag:
BodyPump: 60 min.(effektiv 30) Crosstrainer: 60 min.

Fredag:
Morgonpromenad: 90 min.

Lördag:
Morgonpromenad: 45 min.

Söndag:
Promenad: 40 min. Crosstrainer: 60 min.
Postad i: Träning&Välmående Kommentarer (0)

Just nu..

Dricker mitt kaffe och hör genom mitt öppnade fönster hur fåglarna sjunger där ute.
Är det vår? Jag tror det. :)





Idag är första dagen på resten av mitt liv..
Postad i: Happy Times Kommentarer (0)

Tankar just nu..

Vad gör jag i Göteborg när mitt allt finns uppe i Karlstad?

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (1)

Freeze this moment!

Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

I hate to say..

I hate to say goodbye! :(


Nu har Marcus åkt till Elmia och jag borde packa men sitter istället här med en kopp kaffe.. Funderar på om jag ska ta en promenad i det snöiga/regniga vädret innan jag åker hem.. Eller kanske ska ta det när jag kommer hem istället. Hoppas hoppas lillebror är kvar hemma när jag kommer hem.
Har inte sett honom på evigheter så hade vart himla gott att få krama lite på honom innan han åker tillbaka till Norgeland igen.


Igår träffade jag Camilla o lilla Vilja ett tag. Sicken liten sötnos! Och lydig måste jag ändå säga att hon var för att vara så liten med! Så nu har jag gjort reklam för det med Camilla! ;) hihi..



Satt i soffan o drack kaffe o tjötade, så himla mysigt att ses om än bara en liten stund.
Underbara du! Skönt att prata med någon som förstår hur man känner o tänker om saker o ting. I-lands problem kan man tycka men skönt ändå att kunna vädra tankarna lite. :)

Köpte med mig alldeles för mycket mat hem sen (blir lätt så när man handlar o e hungrig ;P) så vi käkade Kinamat o kollade på Twilight filmerna innan vi stöp (ja bildligt talat haha) i säng!

Å vid 8 tiden i morse åkte han.. *buää*

Det är väl i of. bra att jag kommer hem i tid och kan få dagen hemma men fy vad det svider att säga hej då när allt man vill är att stanna!











Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (1)

Vart tar tiden vägen?

Igår var det Påskafton! Var på Påsklunch hos Marcus familj på dan :) mkt. trevligt. De är verkligen så goa, trivs väldigt bra med dem.

Sen firades resten av kvällen med goingarna nedan. Malin & Fredrik kom förbi sen med. Kan säga som så att vi ÄGER på singstar nu, haha! ;)




Idag vaknade jag rätt tidigt, Marcus var (och är fort. ;P) lite seg men jag tog en promenad och hämtade bilen som vi tog bort till Åsa o Jensen igår.
Ca. 40 min tog det så blev en perfekt morgonpromenad och var helt underbart väder så mer fräknar har kommit fram nu! Älska den första färgen man får av solen på våren! :)
När jag kom hem drog jag ganksa direkt till gymmet o trampade 60 min. på Crosstrainern och nu har man duschat, ätit, piggat upp sig med lite mer kaffe och gjort sig i ordning för att träffa Camilla en sväng sen. *gilla*
När jag kom hem var Johan här och de sitter nu i soffan o spelar lite TV-spel så perfekt att jag åker iväg lite så får de vara i fred med sitt spelande lite till. ;) Tror Marcus uppskattar att få lite tid med Johan med då han flyttat till Göteborg nu. I kväll blir det   i af. film-mys och god mat :)


5 dagar har snart gått! Helt sinnes vad tiden bara rinner iväg som sand mellan fingrarna.
Vill inte alls åka hem, är trött på detta nu. Vill stanna här med Marcus nu, nu, nuuuu vill jag göra det.
Inte ha distans mer och ses varannan, var tredje helg.. :(
Det är inte rättvist att man hittar allt man vill ha och inte kan ses när man vill!
Men vem har sagt att det alltid skall vara enkelt?! ;)



Här får ni låten som går varm just nu.
Lyssna på den och ha en fortsatt bra dag.

♥ Isabel


Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (0)

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Jag dricker upp din öl om du inte kommer hem nu! ;P

.. Jag börjar få tråkigt nu! Har promenerat, grejat i ordning här hemma, lagt fram överraskningen till Marcus för han skall få den idag istället då vi typ inte kommer vara hemma på hela dan imorn då det är Påskafton! Har duschat, sminkat mig alldeles för mycket ;) ätit frukost, grejat i ordning pajen som nu står i ugnen och salladen är klar!


Det är dricka-öl-väder ute och jag har ingen att dricka öl med! Cattis kom hiiiiiiiiiiiiiit!
Eller så kan ju min karl ta och komma hem nu så¨vi kan ta en öl på balkongen eller nått! ;)


Här bjuder jag på dagens oufit!
Titta mamma jag har skärpet på mig som jag fick av er! ;)


Och gårdagens "jag har äntligen fått ta fram vårkappan igen!"



Och dagens fejja! ;)



Jaaa så går det när man har tråkigt! ;P

Blö, blö, blö....





Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Förkläde och leende på, klara färdiga gå! ;)

Vilken härlig promenad!

 



Hade så sjukt mycket energi så när jag gått den rundan jag brukar här uppe var jag fortfarande så taggad så gick ett varv och lite till haha! *Hejja mig!* Solen sken med så ett par söta fräknar pryder nu mitt ansikte! :)
90 min. bidde det i af. innan frukost och nu sitter jag med en ny kopp kaffe (med världens bästa Timbaland och Jordin Sparks spelandes ur högtalarna! Lovely!) och väntar på mitt ägg som kokar. Köpte även jättegoa vindruvor (utan kärnor så klart) som jag sitter o mumsar på. MUMMA!

Ska sätta igång med lite lunch och ev. även middag sen. Tänkte göra paj o sallad som vi kan ha ikväll o då blir det ju även lunch tills imorn. Jag blir så huslig när jag är här så t om. Martha Stewart ligger i lä haha! ;) Kanske är lite gammaldags där men älskar att laga mat och göra saker för den jag älskar och som älskar mig och uppskattar det jag gör! :) Jag kan nog inte kalla mig feminist med andra ord haha! Men en glad nöjd karl är aldrig dumt. ;) Jag har ju inga barn att skämma bort än så får ju passa på att skämma bort honom o mig själv nu när man kan det! :) För det är så jag ser det. Jag gör saker för oss. Sen är han en helt underbar pojkvän och är värd det bästa! ♥

Igår tog vi ett glas vin och lagade vi mat tillsammans, me like! :) *tummen upp*



Undrar vad man skall göra ikväll då? Middag och bio kanske lr skall man spara det tills på söndag?
Söndag hade vart mysigt för på måndag är det 9 månader mellan Marcus o mig så passa på att mysa till det lite extra då kanske? ♥


♥ Isabel


Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

Morgonstund har sol i mund!

Godmorgon!

Här sitter jag med.. En kopp kaffe så klart. ;)
Ska strax bege mig ut på en morgonpromenad.

Idag skiner solen (aprilväder jaaaa) och Marcus och Anders skulle iväg och fira in våren med en MC-tur.
Det var tydligen många som skulle åka, tur att det blev fint väder så de kunde åka.
Jag skall som sagt knata ut på en promenad och sen göra mig i ordning för en sväng på stan. Om nått är öppet idag men det tycker man väl.. Om det kan vara öppet på JULAFTON kan man väl ha öppet på långfredan! Hoppas på en lunch med Camilla i af. :)


Jag har konstigt nog TRÄNINGSVÄRK idag?!
Var på Friskis motsvarighet till BodyPump igår. På Sportlife är det i af. 50-55 min. effektiv stryketräning men här hade vi 15 min. uppvärmning! Trodde först att jag hamnat på ett sämre aerobicspass men sen kom vi igång och körde 30(!?)min. effektiv styrka sen var det 15 min. stretch(!?)
Kanske inte helt nöjd med det då jag kör dessa pass för att jag aldrig tränar styrka i gymmet och vill då få ut så mkt som möjligt av den träningen! Vill ha nästan en h effektiv styrka sen kan man stretcha lite efteråt och på mer hand själv efter passet men det räcker med 5 min. under passet! Och uppvärming brukar vi ju ha med skivstången och gå igenom alla kroppens muskler och inte stå och hoppa upp o ner som på ett aerobicspass men men.. Lassade på lite mer vikt än vanligt i af.
Körde 60 min. på crosstrainern med! :)


Sen vart det handla lite kläder. Fyndade lite på Vila och hittade en rosa spetsklänning (som blir sjukt fin med ett skärp i midjan ett par höga stövlar och en skinnjacka över) på REA (jag har alltså tjänat pengar haha) samt en tröja jag skall ha på påsklunchen hos Marcus föräldrar imorn. Sen hittade jag en fin blus med som får mig att tänka på min mormor. Den är i genomskinligt skirt tyg. Med marmorknappar typ. Så romantisk och fin. Den kommer bli underbar över mina skinnbyxor och med ett par pumps till!


Lyssna på denna låten och försök sitta still haha! ;) Har hoppat runt till den ett tag nu så nu är man uppvärmd för sin morgonpromenad! ;)

Postad i: Vardagsmat och annat skôj Kommentarer (0)

APRIL, APRIL!

.. Tänkte Gud i morse och skickade ner lite mer snö! "Aha, trodde ni att det skulle vara vår nu? Gick ni på den lätte i år igen? APRIL, APRIL på er! Mohahahaha!" Med andra ord så snöar det i dag i Karlstad.. Aja, hellre snö än regn! :)

På tal om regn så var det PISSväder hela vägen upp hit igår! Regn och mörker är verkligen ingen hit att köra i då det gör att jag typ inte ser nått! =/ Har inga problem med snö, storm what ever.. Men just regn kombinerat med mörker.. Nej tack!


Väl framme möttes jag av en trött men go kille :) vi låg o slöade en stund i soffan sen gick vi o la oss och för första gången denna veckan vaknade jag utvilad! Att sova med någon har den effekten på mig. Slappnar av på ett helt annat sätt. 
Marcus gick till jobbet i morse och jag "skuttade glatt" ut för att köpa kaffe så nu sitter man här med sin kaffekopp och kikar lite på fejjan o bloggar lite.. Ska åka till gymmet runt 11 sen ska jag kanske fördriva tiden med att handla lite och kika på stan kanske? :)



Translation: It is lovely to be here!

Isabel














Postad i: Familj, Kärlek & Vänner Kommentarer (1)